What's A Girl To Do?

Kdo jsme? Co nás baví? Proč byste nás měli sledovat?

Simply: 

Nikola a Tereza.



Jsme SISTERSKY. Opustily jsme rodné hnízdo (familiárně nazývané Opa) a ocitly se v Praze. 
Dvě sestry.
Dva odlišné styly.
Abychom to tu na blogu měly pestré, jásající a zářící jako na louce se šlehnutými poskakujícími jednorožci, rozdělíme si úkoly.

Nikol jakožto zkušená make-up artistka bude psát o kosmetice, která za to stojí (ale i o tom, co za to fakt nestojí), jak se hezky a (snad) jednoduše namalovat, kde prodávají nejlepší vychytávky pro lidi posedlé make-upem plus nějaké ty (osvědčené!) babské rady... (Protože už se na to cítí dostatečně stará, ehm.)

A Tereza? Ta využije své obsese nakupováním (= utrácení peněz, cause u deserve it, right???) a ukáže vám ty nejvíc cool, fashionable, originální a fresh kousky, co najde. Samozřejmě dá tipy, jak a co s čím (kde, kdy, proč a s kým) zkombinovat,  co se vyplatí mít vždycky v šatníku po ruce (třeba když zrovna nestíháte, ehm ehm), co byste si na sebe fakt nikdy brát neměli a čeho se naopak nebát.
Bonus: Jelikož máme vytříbený vkus na hudbu, budeme sem házet i nějaký típky na dobrý týpky.


                                                                    NIKOLA

Šestadvacetiletá sisterska. Ne, nejsem Carrie Bradshaw. Jsem Nikkie Brůžshow. Haha. Ok, kdo je mojí největší ikonou, už hádat nemusíte. Nejoblíbenější seriál už jste zřejmě taky vydedukovali. Jen v jednom se s Carrie rozcházíme. Nepíšu sloupky pro The New York Star. Jinak s Carrie sdílím vášeň pro oblečení, boty, kabelky, večírky, brunche, pana Božského a svoje kamarádky. 






TEREZA

Mladší sisterska. Ok, 22 možná není tak hrozný, ale mně to stejně přijde jako velký špatný. Než z toho čísla propadnu stavu skepse a dostihne mě kámoška anxiety, zkusím shrnout pár faktů o mojí personě. Takže jaké jsou moje záliby? Vim já? No popravdě moc NEVÍM.

Takže basically: Miluju cestování a cizí kultury. Baví mě fashion. Strašně ráda fotím (dodnes si pamatuju, co jsem si tenkrát nakreslila do sešítku, když jsme měli popsat, čím chceme být). Taky ráda čtu (Norské dřevo a Kafka na pobřeží od Murakamiho are love, Lolita od Nabokova is life). Když nejsem zrovna líná, jdu běhat (dosavadní rekord je 6,66 km). Vyznávám zdravý životní styl a nesnáším kebaby, rohlíky, párky a celkově nechutný jídlo. Ráda hejtím ostatní (haTerka, nojo). Nemám ráda nevkus (kterého se v mi Czechii dostává každý den poctivé dávky).

A co je nejlepší lék? Víno, víno, víno. Případně gin tonic s okurkou. Nic jinýho neberu.

A samozřejmě vtípky na Andreje a další český bizáry.

Takže asi tak.



Plus tady první bonus: Fatima Yamaha - What's a girl to do


Komentáře